drag and drop site creator

GUBBROCKAREIDEN JOULUSHOW 2017Gubbrokkareiden 
Joulushow 2017

Gubbrockarna kiittää mahtavaa yleisöä, jälleen kerran. Nähdään taas pian!

Lisäksi toivotamme kaikille oikein Hyvää Joulua ja Uuutta Vuotta!

Joulushow 2017, kuvagalleria


Gubbrockarna kiittää mahtavaa tanssivaa yleisöä sekä Vaasan kaupunginteatteria, kevät 2017. Mahtava show!!!

Nähdään pian taas keikoilla, jossain - pian!

”The best of Gubbrockarna”, Gubbrockareiden parhaat kappaleet. Yleisön ja Vaasan kaupunginteatterin johtajan Erik Kiviniemen pyynnöstä, teimme jälleen ikimuistettavan, säihkyvän Rock´n Roll esityksen ja esiintymispaikkana Vaasan kaupunginteatteri, kevät 2017.


Tällä kertaa nimeksi oli valittu ”Jukebox” ja esityksessä kuultiin Gubbrockarna kooste parhaista teatteribiiseistä. Gubbarit esittivät mm. seuraavien bändien biisejä: Beatles, Rolling Stones, Elvis, Beach Boys, Small Faces ja myös Del Shannon. 


Ja tietenkin ohjelmistoon lisättiin muutama oma suosikkibiisi.


”Jukeboxi” kävi kuumana keväällä 2017Ja tiedoksi jos et vielä ole täyttänyt 50: Jukebox eli levyautomaatti soittaa valikoimassaan olevia kappaleita käyttäjän valitsemassa järjestyksessä. Boxissa soi eri bändien listahitit ja suosio oli suurimmillaan 1970-luvun lopulla, jolloin ravintoloissa ja kahviloissa oli noin 2 800 RAY:n omistamaa laitetta. Ensimmäinen suomalainen jukeboxien valmistaja oli Vaasan Radiokonepaja.


– Tällä kertaa teatterin ohjelmistoon mahtui vain neljä esitystä kun kevät oli teatterilla kiireistä aikaa, totesi kaupunginteatterin johtaja Erik Kiviniemi.


”Jukeboxi” oli Gubbareiden viides teatterituotanto yhdessä Vaasan kaupunginteatterin kanssa. Aikaisempia yleisömenestyksiä olivat ”The Golden Age of Rock´n´Roll” (2012), ”The Amazing 60s” (2013), ”Fifty-Sixty” (2015) ja ”Gubbrockarna Goes Movies” (2016).