develop own website

”The best of Gubbrockarna

GUBBROCKARNAS JULSHOW 2017Gubbrockarnas
Julshow 2017

Gubbrockarna tackar den fantastiska publiken. Vi ses snart igen!

Ha en trevlig Jul och ett Gott Nytt År!

Bilder från julshowen 2017 >>


JUKEBOX VÅREN 2017

Gubbrockarna tackar den fantastiska dansanta publiken samt Vasa stadsteater för showen våren 2017. 

Vi ses snart igen med nya shower, nånstans i nära framtid!

”The best of Gubbrockarna”, gubbrockarnas bästa. På publikens och teaterchefen Erik Kiviniemis begäran körde vi återigen en sprakande rockshow på Vasa stadsteater, våren 2017.


Showen hette ”Jukebox” och var en kavalkad med de bästa låtarna från våra tidigare shower på teatern. Det blev Beatles, Rolling Stones, Elvis, Beach Boys, Small Faces och lite Del Shannon. Och förstås kunde vi inte hålla oss, utan vi plockade också in några godingar som vi inte spelat förr på teatern.


Gubbarnas ”Jukebox” gick varm den 6-8 april., 2017


– Och det blev bara fyra föreställningar den här gången för andra produktioner kommer emot, konstaterade  stadsteaterns chef Erik Kiviniemi.

”Jukebox” var gubbarnas femte stora produktion i samarbete med Vasa stadsteater. Tidigare publiksuccéer har varit ”The Golden Age of Rock´n´Roll” (2012), ”The Amazing 60s” (2013), ”Fifty-Sixty” (2015) och ”Gubbrockarna Goes Movies” (2016).


Och för er som är under 50: En jukebox var en musikspelande apparat som spelade de skivor, 45-varvs singlar, man själv ville höra. Man satte in en peng och valde skiva som apparatens skivväxlare plockade fram, spelade och satte tillbaka. 


Den nyaste och populäraste musiken fanns för det mesta i dessa boxar, som hörde till standardutrustningen på varje café och restaurang med självaktning, från de fina utskänkningsställena i söder till minsta lilla byacafe i norr. De ägdes förresten av Penningautomatföreningen.